Siste nytt om Korvake på Røros i nov. 2013

Populær korvake på Røros!

Sidebilde
Bildetekst

​​

Sideinnhold

Korvaka på Røros 8. – 9. november er fullbooka og flere står på venteliste.

Både kor og enkeltsangere fra Sør-Øst, Midt og Vest kommer til historiens første Korvake i Bergstadens Ziir 8. – 9. november! Arrangørene er NK Østerdal, NK Sør-Øst og Røros Sangforening.

Her får deltakerne anledningen til å synge i den fantastiske Røros Kirke!

Korvake er et spennende konsept hvor det tilbys konserter med vakker korsang og andre aktiviteter til korsangere over en sammenhengende periode fra fredag ettermiddag til natt til søndag.

Korvaka på Røros tilbyr frokost-, formiddags-, og midnattskonserter i Bergstadens Ziir, Røros Kirke. Det blir seminar med den kjente kordirigenten og forfatteren Margrethe Ek. Dirigentene får samtidig en gylden anledning til å friske opp kompetansen sin på sangteknikk fredag ettermiddag, før Korvaka starter opp.

Disse korene er påmeldte:

Mikaelskoret Stor-Elvdal Koppang Mandskor Scala Brio Os Mannskor Vrengenkoret Orkdal Blandakor Rendalen Blandetkor Trøndernes mandssangforening Byneset Songlag Røros sangforening Bergstadkoret Vingel Singers Sylling sangkor Tynset Damekor Sneppen Irlandskoret fra Østerdalen

 

28.08.2013
Dette innlegget ble publisert i Avisklipp, Konsert, Musikk, Omtale, Seminar, Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *