Frisk satsing fra nyetablert kor

Det ser ut til å være god motivasjon i Mossekorene for tiden med flere flotte konsert- og samarbeidsprosjekter som utfordrer den tradisjonelle korsjangeren. Dette tror jeg både publikum og koristene selv setter stor pris på, og er avgjørende for miljøets videreutvikling.

http://www.moss-avis.no/kultur/frisk-satsing-fra-nyetablert-kor-1.6569212

Dette innlegget ble skrevet i Avisklipp og merket av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *