Irish Blessings i Grieghallen 18. nov. 2012 kl 1700

Gå ikke glipp av denne unike og stemningsfulle konserten i Grieghallen

søndag 18. nov. 2012 kl 1700

Et fantastisk  storkor med 250 sangere fra hele vestlandet, Christine Guldbransen som solist, Paul sine haner, Irish Dance Company, stort band med kapellmester Dag Arnesen. Margrethe Ek dirigerer hele konserten. Velkommen!

Norske røster gir deg irske klanger!
-m-

Dette innlegget ble skrevet i Konsert, Musikk, Omtale, Ukategorisert og merket av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *