Bratislava Cantat, Jurymember, april 2017

I am so proud to take part as a jury member in Bratislava Cantat with very good colleges ! It was so many good choirs , conductors and repertoar. Bratislava Music Agency have many good festivals every year!

http://choral-music.sk/

 

Jury in Bratislava Cantat , april 2017
Ondrej Saray, Slovakia, Milan Kolena, artistic director, Slovakia, Jürgen Partaj, Austria, Luc Anthonis, Belgium, Benedykt Blondski, Polan, Dariusz Dyczewski, Poland, Margrethe Ek, Norway

Dette innlegget ble publisert i korkonkurranse av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *