Seminar med Førde Kammerkor, mars 2017

Førde Kammerkor med sin dirigent Asbjørn Flom inviterte meg til å holde seminar om stemmebruk, formidling i kor, hvordan få det beste ut av sine korsangere og hvordan bli en bedre korsanger. Spennende dager med mye energi og glede! Takk for at dere valgte meg som seminarholder!

Førde kammerkor fotografert utenfor Førdehuset mars 2017

Dette innlegget ble publisert i Seminar, Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *