Masterclass with VMU Academic choir “Vivere Cantus”22.-24. feb. 2017

For Three days I have great time With the Young choir «VIVERE CANTUS» from Kaunas,Lithuainia. With Enthsiastic singers  on bacheolor and masterprogram in Music and the great Conductor Rolandas Daugela, we work With vocal tequnic and wonderful Music from Lithaunia and Norway. I am so honored that VIVERE CANTUS invited me to have masterclass With them!

Dette innlegget ble publisert i Omtale, Seminar, Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *