Korvake på Røros

 Røros kirkeNorges Korforbund Sør-Øst i samarbeid med distriktsleddet NK Østerdalen og Røros Sangforening inviterer til historiens første Korvake på Røros 8. – 9. november! Kor og enkeltsangere fra Norges Korforbund Sør-Øst, Midt og Vest er inviterte og arrangørene håper at mange benytter anledningen til å få synge i den fantastiske Røros Kirke.

Korvake er et spennende konsept hvor det tilbys konserter med vakker korsang og andre aktiviteter til korsangere over en sammenhengende periode fra fredag ettermiddag til natt til søndag. Korvake skaper godt sangerfelleskap i både konsertsammenheng, på seminar og i sosialt lag.

Korvaka på Røros tilbyr frokost-, formiddags-, og midnattskonserter i Bergstadens Ziir, Røros Kirke. Det blir seminar med den kjente kordirigenten og forfatteren Margrethe Ek

Røros Kirke innbyr med sitt utrolig flotte særpreg gode forhold for minnerike kor- og klangopplevelser. Møt samtidig den kjente kordirigenten og forfatteren Margrethe Ek, og koret kan velge seg to sanger som blir fremført i kirka til vudering av Ek, med publikum til stede. Dirigentene får samtidig en gylden anledning til å friske opp kompetansen sin på sangteknikk fredag ettermiddag, før Korvaka starter opp.

Arrangementet legger opp til at kordeltakerne også skal få oppleve en flott ramme rundt innkvartering og kulinariske opplevelser. Røros Hotell står for lokaliteter til seminar, bespisning sangerfest og dans. Dette vil ikke koret ditt gå glipp av!

Besøk Korvaka på Røros si side for mer informasjon og påmelding: kor.no/korvakeroros

Påmeldingsfrist 20. juni 2013. Vi praktiserer «først-til-mølla»-prinsippet. Antallet påmeldte kan justeres opp fram til 15. september om kapasiteten tillater det.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *