«Mamma Mia» slo ut Melodi Grand Prix

DUETT: Hilde Holskar og Nita Helen Lauvland i framføringen av «I Know Him So Well». Foto: Nils Jul Lande

Nissedøler lot delfinalen i Melodi Grand Prix være til fordel for sitt eget kor – Nissedalskoret. Sammen med Gjerstadkoret og solister ble det en festkveld i Treungen lørdag.

Storsalen i bygdas nye flebrukshus var fylt til siste plass, det vil si omkring 350 lydhøre publikummere. Det ble en flott konsert med musikk skrevet av Bjørn Ulveus og Benny Andersson, og hentet fra «Mamma Mia», «Chess» og «Kristina från Duvemåla».

Helt siden oktober i fjor har de to korene jobbet med konsertprosjektet med Margrethe Ek-Stenmo som hovedansvarlig, etter at hun kom med ideen om en Abba-konsert.

Les mer i Telemarksavisa:
http://www.ta.no/pulsen/article4112065.ece

Dette innlegget ble skrevet i Avisklipp, Konsert og merket , , av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *