Korseminar i Stavanger 5.-6. Mars 2016

Norges Korforbund Rogaland har korseminar 5.-6. Mars 2016 og jeg er så heldig å få være seminar holder!

Vi har jobbet med pust, holdning, klang, resonans, frasering, kommunikasjon ! det er så flott å være sammen med korsangere som ønsker faglig påfyll, som deler egne erfaring og som tør å utfordre seg selv!

Noe nytt repertoar av bl. a. Kim Andre Arnesen og Tormod Tvete Vik har vært kjekt å jobbe med.

En strålende helg I Stavanger!

Sang hele livet!
image

Dette innlegget ble publisert i Musikk, Omtale, Seminar, Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *