Dirigent treff i Stavanger 4. Mars 2016

I regi av NK Rogsland og korkonsulent Annlaug Huus fra Norges Lorforbund Vest , hadde vi en bra dirigentsamling i Stavanger. Tema som repertoar, opphavsretigheter, rekrutterIng, motivasjon, mitt beste dirigent tips var samtaleemner. Det er bra med et forum hvor dirigentene treffes! 
image

Dette innlegget ble publisert i Musikk, Omtale, Seminar, Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *