Dirigentsamling og korseminar i Haugesund 5.-7. februar 2016

Det var en flott helg i Haugesund i februar 2016.

Fredag kveld startet med dirigentsamling hvor 8 lokale dirigenter luftet gode ideere, repertoar, delte erfaringer og hentet motivasjon! Korkonsulent Annlaug Huus fra Norges Korforbund var med som arrangør sammen med NK Hauglandd.

Lørdag og søndag var 60 korsangere samlet på Tysværtunet . For en flott gjeng! Det var bemerkelsesverdig mange menn på kurset!

Vi jobbet med stemmebruk, klang, artikulasjon, pust, hvordan øve inn nytt repertoar. Kommunikasjon i kor var også på timeplanen.

Flott repertoar av Kim Andre Arnesen, Tormod Tvete Vik og Agneta Sköld stod på programmet denne helgen.

Det var god korsang, latter og sangteknikk hele helgen.

Dette innlegget ble publisert i Seminar av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *