Hele 160 personer var på scenen lørdag 7. mars, både musikere, dansere og skuespillere da Margrethe Ek holdt veldedighetskonsert på sin 50 årsdag

Margrethe Ek hadde gode støttespillere i koret hun dirigerer, Moss Ensemble Consensus, og personer der hjalp henne med å holde trådene i artister, kor og orkestre, kunstnere og markedsføring. Selv har Ek rollen som prosjektleder og initiativtaker.

Les mer om saken her.

Dette innlegget ble publisert i Avisklipp, Konsert, Omtale, Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *