Da kordirigent Margrethe Ek fylte 50 år i mars inviterte hun hele byen til festaften

Da Margrethe Ek fylte 50 år i mars lot hun seg inspirere av venn og kollega Øystein Fevang. Hun inviterte til veldedighetskonsert og kunstauksjon til inntekt for Kirkens Bymisjon og Jobb-1 prosjektet i Moss.

Du kan lese om feiringen i Moss Avis her, eller på kirken.no her.

Dette innlegget ble publisert i Avisklipp, Konsert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *