«The Health Benefits og Singing in a Choir»

Im so happy and proud, my article about » The Health Benefits og Singing in a Choir» is published in English, German, French and Spanish in International Choral Bulletin, number 2-2014,  by International Federation for Choral Music IFCMMEKserie

My book about » Choir and Health» is only availeble in Norwegian(Cantando 2012)

Dette innlegget ble publisert i Avisklipp, Bilder, Bøker, Ukategorisert av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *