Bli med å syng i Grieghallen 17.-18.nov. 2012.

http://kor.no/nk-vest/1424-irish-blessings/

 

IRISH BLESSINGS» – Prosjektkor NK Vest 2012


I årets prosjekt i Vest tas du med på en musikalsk reise mot vår nabo, den grønne øya Irland. Du får smake på det friske, men melankolske irske tonespråket, så beslektet med vårt eget at vi nesten kaller det for vårt.
(
Invitasjonen finner du her )

Vi inviterer sangere fra hele Norges Korforbund Region Vest til å delta på en stormønstring i Grieghallen 17.-18.november 2012, til en konsert i vestlandets herlige storstue med plass til 1500 publikummere.

I år har vi valgt Christine Guldbrandsen som solist og vi får høre henne i en egen avdeling.
Dag Arnesen er kapellmester sammen med lokale musikere.
Dirigent for årets prosjektkor er
Margrethe Ek.

Dette innlegget ble skrevet i Konsert, Musikk, Seminar, Ukategorisert og merket , av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *