En korsangers betraktning før Abbaprosjekt og forestilling med Nissedalskoret 2009

Korseminaret samla mange unge nissedalskvinner som nye deltakarar. Frå venstre: Nita Helen Lauvland, Marianne Vrålstad, Joan Mendaros, Hilde Holskar, Unni Løken, Åshild Reime, Janne Løken, Reidun Almelien, Ann Kristin Kåsi, Marianne Kåsi Bjervamoen og Tone Margit Tveiten.

Eg har alltid ynskt å syngje i kor, men med tanke på røysta mi har eg aldri tord å gjere det. Ein ivrig overtalande lokkefugl gjorde at eg likevel valde å gå inn for landing som siste skrik i eit kor på 70 medlemer. Mamma mia så vilt, og så moro!

Les mer hos Vest-Telemark blad:
http://www.vtb.no/vis.php?id=4062

Dette innlegget ble skrevet i Avisklipp, Seminar og merket , , , av Margrethe Ek. Bokmerk permalenken.

Om Margrethe Ek

Margrethe Ek jobber til daglig som Fagleder for Musikk-Dans-Drama avdelingen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og har utdannelse innen sang, direksjon, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe Ek er mye brukt som instruktør ved seminarer og holder ofte foredrag om kor og helse samt musikkformidling. Sangteknikk i kor og hvordan formidle og opptre på scenen er noe Ek jobber mye med. Margrethe er ofte brukt som jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser. -m-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *